Image and video hosting by TinyPic

Blogs Claude Le Roy atletico madrid norge fant berømmelse

  • June 18, 2017
  • 3605 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

fotballdrakter, barcelona drakt

fotballdrakter, barcelona drakt

Herve Renard er blant en liste over franske ledere for å finne suksess i Afrika.
Kamerun og Marokko avduket identiteten til deres nye landslagsporter.
Hugo Broos ble introdusert på torsdag som den nye mannen ved rommen til de ukuelige lejonene, som markerte sin oppføring til den afrikanske arenaen etter mange år med suksess i sitt hjemland Belgia ved en pompfylt kontraktsignering i Yaounde, komplett med å spille Av nasjonalsangen. Marokko hadde tidligere i denne uken avslørt Herve Renard som sin nye coach, som bekrefter en dårlig bevart hemmelighet som tvangsforpliktede Badou Ezzaki til å slutte i forrige uke og bli fotballdrakter spart for uhell av en rask utgang.
De nye trenerne er både europeiske, og tar innlegg i land der det tidligere har vært motsetninger til å utplassere avtaler. Men så lenge de produserer positive resultater, vil dette problemet forbli sovende.
Hva er interessant, er de kontrasterende bakgrunnene de holder? Flere og flere av disse dagene, kan afrikanske land nå jage og sikre trenere av noe skille med en bevist stamtavle og suksess andre steder i verdensfotball.
Broos, med titler ansvarlig for Club Brugge og Anderlecht, og UEFA Champions League-opplevelsen, Hector Cuper i Egypt, Javier Clemente i Libya, Luis Fernandez med Guinea og Ghana's Avram Grant. Men mange av de andre utvandrere i landslaget er de Greenhorns som ser ut til å bruke Afrika som et springbrett, finne muligheten til å eie hjemland.
Tallrike har gjort det heike trekket fra å ta ansvaret for en andre eller tredje divisjonsklubb hjemme for å gå rett inn i oppdraget med å coaching et afrikansk landslag. For noen har det vært et springbrett for suksess og anerkjennelse, og Renard er det siste medlemmet i kategorien; Selv om drømmen om å nå toppen i Frankrike, som de andre av ham, etter at han først har fått sitt navn i Afrika ligger i tatters.
Hans mentor Claude Le Roy atletico madrid norge fant berømmelse, og noen formue, i Afrika og var den første av hans prestasjoner med Kamerun, jobbet som teknisk direktør i Paris Saint-Germain og senere trener i Strasbourg. Men begge var korte staver. Vanligvis går trenere i den andre retningen; De som har hatt staver i Ligue 1 og deretter finner arbeid i Afrika, som Alain Giresse, Henryk Kasperczak, Henri Michel og andre.
Philippe Troussier er den beste modellen av afrikansk fotball for å gå på høye høyder. Han flyttet først til Elfenbenskysten for å jobbe hos ASEC Abidjan fra en lavprofiljobb i de parisiske forstedene med Red Star. Med nesten ett resultat - en kontroversiell African Champions Cup kvartfinale mot Asante Kotoko fra nabo Ghana - Troussier stige opp stigen og ble behørig kalt 'White Witch Doctor' for sin tilsynelatende evne som en trollmann.
Han var nasjonal trener i Elfenbenskysten etterpå, deretter Nigeria og Burkina Faso, før han ble bedt om å ta Sør-Afrika til VM i finalen i 1998 i sitt hjemland Frankrike. Fra den opplevelsen kom en jobb med Japan og et historisk sted barcelona drakt de siste 16 på VM i 2002 som gjorde ham til en ikonisk figur i Asia.
Renard har mye den samme banen. Et tilfeldighetsmøte med Le Roy, som så sin landsmann, gir opp sin vellykkede kontorrengjøringsvirksomhet for å jobbe som assisterende trener med Ghana da de var vertskap for den Afrikanske Nations Cup 1998.
Derfra hevet Zambia seg som hovedtrener, og da Angola priset ham bort for sin dobbelte lønn. Når det fløt, gikk Renard tilbake til Zambia for en gang, og vant Afrikanske nasjoner Cup med en underskattet side som redde lykken og gjorde sin lykke til å til slutt lede den fargede elfenbenskysten til tittelkampen i Gabons hovedstad Av Libreville.
Renard ble neste utnevnt som trener i Elfenbenskysten, og innen ett år hadde han tatt Yaya Toure og kolleger til en utfordrende Nations Cup-tittel, og løftet sin egen profil til en sjelden gruppe trener som har vunnet mer enn en kontinentaltittel. Det var bare naturlig at han ville få en andre tilt i Ligue 1 i starten av denne sesongen, men det var bare 13 kamper før Lille sparket ham.
Så det må være med blandet følelse at den 47 år gamle kommer tilbake fotballdrakter barn til kjente jaktmarker, mens brød må være uklar med forventning da han sårer toppen i afrikansk fotball.
http://www.ishowcase.net/gabriela/blog/13839/
http://foballdrakter.bloog.pl/id,361317149,title,Jeg-har-real-madrid-drakt-barn-min-familie-og-venner,index.html
http://fotballdrakters.spruz.com/pt/Egentlig-er-fotballdrakter-barn-selvmord-ikke-den-frste-6.14.2017/discussion.htm
http://insidethehunt.com/forum/topic/24886
https://www.badboymediaproductions.com/selalenaz/blog/1654/normalt-og-ikke-barcelona-drakt-barn-isolert
http://garajgt.com/forum/topic/46394
http://fotballdrakter.zohosites.com/paris-saint-germain-drakt-kortermet.html
http://hermelinda.mihanblog.com/post/17
http://elosinternacional.com/blogs/view/6035

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2019