Blogs Herta Berlin hvor München liverpool drakt kortermet kan vinne 3-0

• June 3, 2017
  • 3582 views

• 0 comments

• 0 favorites

Selv om i kampen mot Herta Berlin hvor München liverpool drakt kortermet kan vinne 3-0, scoret Robben det vinnende målet som forseglet hjemmelaget på torsdag.

liverpool drakt kortermet, liverpool drakt

Carlo Ancelotti sa at Arjen Robben skulle være vant til å sitte på benken til tross for nederlandskes mål i det siste spillet.
Bayern München-trener Carlo Ancelotti har bedt Arjen Robben om å bli vant til å sitte på benken i de neste par kampene.
Ancelottis ønske er at Robben fortsatt ikke har helbredet, og derfor gikk han inn som erstatning i minutt 65.
Etter kampen var over, avslørte Robben også om han burde være i stand til å tenke fornuftig med sitt engasjement med hovedlaget for skader som han fikk siden i mars i fjor, kom ikke tilbake.
For kampen mot Hamburger SV ble Robben ikke engang kalt inn i truppen i lørdagens spill.
'Jeg har snakket fotballdrakter med Robben, han vil være på benken en stund,' sa Ancelotti til en pressekonferanse foran kampen.
'Han vil spille i andre omgang, Neuer, Hummels og Lewandowski vil spille mot Hamburg.'
'Jeg skal rotere i morgen, jeg bestemmer hvem som skal kalles etter treningen.'
'Rotasjon er veldig viktig, enten det er fysisk og mentalt perspektiv.'
Ifølge liverpool drakt Ancelotti er Hamburg Sv ikke en motstander som kan undervurderes til tross for å være i 16. plassering Liga Jeman.
Selv om Hamburg aldri har vunnet i fire tyske League-kamper, men Bruno Labbadias sjef hadde vunnet seier i tysk league-cup for noen få øyeblikk siden.
'Hamburg vil prøve å holde godt og slå oss med en motangrep, i morgen må liverpool drakt vi være forberedt på noe sånt.'
'Jeg er sikker på at spillet vil være et tøft spill for oss, vi vil starte spillet som vi gjorde da vi serverte Herta,' la han til.