Image and video hosting by TinyPic

Blogs Jeg vil ikke gå liverpool drakt barn inn i situasjonen

  • May 20, 2017
  • 802
  • 0
  • 0

Jeg vil ikke gå liverpool drakt barn inn i situasjonen

Antonio Conte sier at han hellere vil miste et spill enn å ha egoistiske spillere i hans Chelsea-lag.
Claude Puel, leder av Southampton, mener det vil være vanskelig for hans lag å vinne mot Chelsea.
Chelsea sjef Antonio Conte synger rosene til N 'Golo Kante etter at han tok hjem PFA-spilleren av året. LONDON - Antonio Conte har hevdet at Chelsea klatrer seg til toppen av Premier League denne sesongen, er bevis på at han bruker mest Penger er paris saint germain drakt kortermet ingen garanti for suksess.
Chelsea brukte 123,45 millioner pund på fire spillere i fjor sommer, hvorav tre 'N' Golo Kante, David Luiz og Marcos Alonso - har blitt viktige bidragsytere til et lag som fortsatt er på kurs for å vinne en Premier League og FA Cup.
Men Blues var bare Premier Leagues tredje høyeste spenders i fjor sommer, med Manchester City og Manchester United begge kjemper mot Champions League-kvalifikasjonen til tross for større investering.
'Jeg tror denne sesongen, det er veldig viktig å forstå at det ikke alltid handler om hvem som tilbringer mer penger som vinner,' insisterte Conte. 'Ellers, i denne ligaen, denne sesongen vil navnet på laget ikke være Chelsea eller Tottenham eller Arsenal eller Liverpool.
'I alle situasjoner er det viktig å finne den rette balansen. Hvis du må bruke fotballdrakter barn penger, prøv å bruke penger på den riktige måten å ta spillere med de riktige egenskapene for fotballens ide.
'Men for oss gjentar jeg: Denne sesongen er veldig viktig fordi vi prøver å bygge noe som er viktig for fremtiden, og å bygge også sakte for å bli en ekte makt i fremtiden.'
N 'Golo Kante og David Luiz har vært effektive tillegg for Chelsea denne sesongen.
Spurt om han forventer at Manchester-gigantene skal bruke tungt igjen denne sommeren, svarte Conte: 'Ja, men som hvert år.' Du har sett fortiden. Du kan se at hver sesong bruker de mye penger.
'Men hvert eneste lag, det er rett til å gjøre det de synes er best for dem. Jeg vil ikke gå liverpool drakt barn inn i situasjonen til lagene, andre klubber, andre ledere Hver eneste klubb bestemmer sin egen strategi.
'Men hvis du spør meg ... Denne sesongen er ikke den eneste sesongen har Manchester klubber brukt mye penger. Se på fortiden. Det er normalt. 'Det er normalt for dem å gjøre dette, for å styrke sine lag, hvis de tror det er riktig måte å vinne tittelen på.'
Chelsea forventes å forfølge signifikante lagkampforsterkninger da de forbereder seg til å komme tilbake til Champions League neste sesong, men Conte indikerte at Blues vil bruke bare det de trenger for å kunne takle svakhetene.
'Jeg tror at hvert lag skal forstå at de står overfor bayern munchen drakt barn nå, og de kan ha i fremtiden,' forklarte han. 'Og så prøv å løse situasjonen.
'Det er så bra å ha en tropp, så de trenger ikke å bruke for mye penger. Eller kanskje du trenger flere spillere, og du må bruke mye mer penger. Det er avhengig av nødvendighet, og det øyeblikket klubben Lever akkurat nå. '
http://franziska.skyrock.com/3294312940-atletico-madrid-drakt-kortermet.html
http://www.nurmuslim.com/index.php/blogs/7008/21326/benken-fra-manchester-united-dra
http://fotballdrakter.nation2.com/arsenal-drakt-kortermet
https://margherita.yooco.org/barcelona_drakt_kortermet
https://www.quicktopic.com/52/H/rsmk3e6vZn7
http://www.corporate-politics.net/blog-e41494-roma-drakt-barn.html
http://margher.blogghy.com/note/1412746/imama-skal-manchester-united-drakt-barn.html
http://destinosexotico.com/forum/topic/4214
http://aroofaboveus.org/blogs/post/63315

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010