• 1642 views

• 0 comments

• 0 favorites

roma drakt barn, manchester city drakt kortermet

Her er resultatene av TSC / ISC-kamp mellom Persib Bandung vs Semen Padang, på Starling Harupat Stadium, lørdag, klokka 18:30.
Begge lagene styrte fortsatt vekselvis ballen i mellomsektoren, men Semen Padangs gjest ble en trussel mot forsvarssektoren, Persib Bandung.
4. minutt bare BARE! Kick corner frigjorde Irsyad Maulana med en slick fortsatte til mål av Vendry Mofu. Men dessverre slått ballen fortsatt på tverrstangen.
6. minutt WAAAHHH Van Dijk !! For øyeblikket snu Persib som gir trussel mot forsvaret Semen Padang. Men en topptekst fra Sergio van Dijk som fortsatte å krysse Tony Sucipto skjøt fortsatt langt over målet.
Den 15-minutters frisparket Tony Sucipto roma drakt barn med en rask suksess ditinju målvakt Jandia Eka Putra, så Van Dijk kan ikke bli ledet ballen. Den 17. minutts volley som Atep utgitt etter at han fikk pass fra Van Dijk, gikk fremdeles over målet som eskorterte Jandia Eka Putra.
34. minutt Hjørnesparket gjort raskt av Persib-spillere, mislyktes videre av Van Dijk som stod i mål med Cement Semen Padang.
41st minutt GUUUOOOLLLL !!!! Etter å ha mottatt tilbakemelding fra Kim Jeffrey fra venstre side av straffesparken, Sergio Van Dijk, som rømte fra baksiden av Semen Padang, med hans venstre fotvolley og ballen gikk rett inn liverpool drakt i kegawang. For en stund vinner Persib vert 1-0.
Å gå inn i andre omgang, slått hvert lag til å angripe hverandre, men angrepene som begge klubbene lanserte, traff alltid forsvarerne til begge lagene.
58. minutt PERSIB MULIGHET !!! Et hardt spark som Atep sluppet ut fra straffeboksen, gikk rett i retning av Jandia Eka. Men målvakten til Semen Padang er ikke villig til å spekulere og velger å blokkere ballen med knyttneve.
Det 64. minuttet av Febri Hariyadi Trial etter et samarbeid med Van Dijk kan fortsatt bli blokkert av Jandia Eka. Den ville ballen ble manchester city drakt kortermet møtt av Jajang Sukmara, som deretter fortsatte inn i straffesparkkassen hvor Marcos Flores klarte å ta imot ballen en straff. Men skuddet hans var langt fra målet.
72. minutt av NYARISS! Van Dijk sparket et kraftig skudd i stand til å bli slått inn i luften før det endelig kan sikres av Jandia Eka.
Den 80. minutt nesten! Muamer Svraka klarte å blokkere sparken som Atep utgitt etter at han utnyttet det smarte samarbeidet mellom Samsul Arif og Sergio Van Dijk.
90. minutt + 1 'NYARIS! Defri Rizki s skudd gjorde nesten Semen Padang utjevne poengsummen. Men ballen skutt fortsatt litt over målet.
Til dommeren blåser den lange fløyten markerer slutten av spillet. Poenget har fortsatt ikke billige fotballdrakter endret 1-0 til verten Persib Bandung.