• 1558 views

• 0 comments

• 0 favorites

manchester united drakt kortermet, billige fotballdrakter

Resultatet av Pusamania Borneo FC mot Persela Lamongan endte med en seier for PBFC på Segiri stadion på fredag.
Vertskapet Pusamania Borneo FC ser umiddelbart ut til å undertrykke forsvaret til Persela Lamongan siden første omgang begynte. Persela var ikke stille, og i stedet de besøkende som fikk sjansen til å komme gjennom skuddet Nur Hadianto. Målmesteren til PBFC Muhammad Ridho var raskt i stand til å manchester united drakt kortermet avverge skuddet.
PBFC åpnet nesten scoret da kampen kom inn i det 17. minutt da Flavio Beck frispark slo tverrstangen Persela! Gjengitt av et motangrep av de besøkende som ble kommandert av Victor Pae. Dessverre ble ballen fremover Pae sendt vellykket av Zulkifli Gratitude før han ble slått av Saddil Ramdani.
Pusamania Borneo FC klarte til slutt å utmerke roma drakt seg når spillet kom inn i det 39. minutt. Sultan Samma var i riktig posisjon da Terens Puhiri kick ble nektet av Dwi, men ballen ble kastet direkte i mål fra Samma. Resultat 1-0 led PBFC.
I andre omgang ble fastspillet opprettholdt av hjemmelaget. Spillet bare to minutter gange, og PBFC scoret igjen! Edilson klarte å registrere sitt navn på resultattavlen etter å ha utrogt en blunderball laget av Dwi, målvakten lyktes ikke å fange ballen med et perfekt hjørnespark. Resultat 2-0.
Persela Lamongan ikke villig til å gi opp, og i løpet av 50 minutter klarte de å minimere avstanden bak. Kryssforsendelser Choi Hyun Yeon forfulgt av Nur Hadianto. Og vel han var i stand til billige fotballdrakter å erobre Ridho med sitt harde spark! Resultatet er nå 2-1.
Vertene sikret sin seier i de siste minuttene av kampen da Flavio Becks ball fra et hjørnespark ble møtt av Jad Noureddine med en flick. 3-1 poeng varte til kampen var over!
Med denne seieren, posisjonen til PBFC i stillingene økt med fire nivåer og nå opptar posisjonen til seks poeng med en total prestasjon på 43 poeng. Mens atletico madrid drakt barn Persela Lamongan fortsatt er i posisjon 17 med Raihan 25 poeng.