Forums Dancehall Reggae Nike Air Max 2016 Wit Loopschoenen Goedkope echte

Posted July 29, 2016 09:30 PM

Na al die jaren, krijgen we nog steeds opgewonden wanneer er een nieuwe Air Max model daalt en deze keer is niet anders. Sinds het geven van onze lezers een vroege blik op de Nike Air Max 2016 Wit Loopschoenen Goedkope echte helemaal terug in maart, bekeken we een stel aankomende kleurstellingen een paar weken terug, maar dit nieuwe kleurstelling is niet opgedoken op onze radar tot voor kort. Afgezien van de verse blauwe-to-black gradient bovenste die in eerste instantie onze aandacht trok, de andere interessante opmerking is de verzilverde-out volledige lengte Air demping zool. Nike heeft verfijnd Air-technologie zo veel dat de laatste paar Air Max modellen zeer vergelijkbaar enige eenheden droeg, en het wegnemen van de visuele impact van het zichtbare Air zool die is synoniem met de Air Max assortiment sinds '87 echt laat de prachtige Engineered Mesh bovenste om te schitteren.

Onze homies bij HNBMG in Vietnam millimeters van een monster paar van de komende Nike Air Max 2016 groen Kopen goedkoop te komen, ver voor op schema elke Nike is de planning voor deze schoen! De zool is zeer vergelijkbaar met het apparaat momenteel gebruikt op de Air Max 2015, en de Flywire-technologie lijkt een verfijnde versie van wat er momenteel ook aangeboden worden, overlay op de top van een uit één stuk Engineered Mesh bovenste.

Summers en six-packs gaan pas in stride en deze zomer, Nike's kreeg brouwt voor de jongens. Iedereen zit op het hek over de Flyknit Nike Air Max 2016 Bestellen goedkoop gaat worden goed en echt gewonnen voor deze lente / zomer pack, misschien niet zo veel dat de Volt / blauwe optie, maar de rest van het peloton brengt de hitte net als zijn titular seizoen . De optie 'Oreo' is zeker gaat naar de top van de lijst voor ons en de tweede is een harde pick - ze zijn net zo on-point.

De Nike Air Max 2016 Wit Nederland Kopen is een van de meer interessante gedeelten van de Swoosh vlaggenschip zichtbaar lucht zwaaiende model. Tuurlijk, de combinatie van een aangelegde mesh, dynamische flywire, en een 360-graden air max zool is de standaard voor de afgelopen drie jaar, maar hier de plaatsing van de Swoosh en minimalistisch ontwerp wachten een subtiel en complex geweest maken dit silhouet moet -hebben. Vandaag krijgen we een blik op een engelachtige all-witte uitlevering, die is voorzien van 3M hints op de blootgestelde flywire support systeem en de voorvoet Swoosh perfect samenvallen met een ijzige zool.

Op dit moment kun je het zien van de Nike Air Max 2016 Online Kopen in digitale vorm, maar de schoen werkelijk krijgt wat real-life pixels, maar ook, met deze aankomende grafische editie. De korrelig Air Max 2016 wordt gepresenteerd in dit colorway alleen voor de Gradeschool-sized voeten, met een uitgesproken vrouwelijke kleurenpalet in donkere paars en fel roze. Ze zijn ook benadrukt door een paars-to-geel verschoten Swoosh op elke teen.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2024