Image and video hosting by TinyPic

Blogs fotballdrakter, manchester united drakt

  • June 29, 2017
  • 500 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

AC Milan cruised til en 3-0 seier over PSV Eindhoven for å bestille sin plass i Champions League-gruppespillet, mens Celtic hevdet en dramatisk seier over Shakhter Karagandy. Syv-time-mestere AC Milan overcame PSV Eindhoven 3-0 for å gjøre gruppespillet for 11. gang på 12 årstider. Kevin Price-Boateng nettet hver side av en Mario Balotelli-streik for å tjene de italienske gigantene en 4-1 suksess på aggregat. Balotelli sier etter kampen at han var glad for å fullføre jobben etter en 1-1 draw fotballdrakter i første etappe. I Holland spilte vi et godt spill og var uheldig å tegne

fotballdrakter, manchester united drakt

AC Milan cruised til en 3-0 seier over PSV Eindhoven for å bestille sin plass i Champions League-gruppespillet, mens Celtic hevdet en dramatisk seier over Shakhter Karagandy.
Syv-time-mestere AC Milan overcame PSV Eindhoven 3-0 for å gjøre gruppespillet for 11. gang på 12 årstider.
Kevin Price-Boateng nettet hver side av en Mario Balotelli-streik for å tjene de italienske gigantene en 4-1 suksess på aggregat.
Balotelli sier etter kampen at han var glad for å fullføre jobben etter en 1-1 draw fotballdrakter i første etappe.
I Holland spilte vi et godt spill og var uheldig å tegne, fortalte han Sport Mediaset. Her i Milano viste vi at vi fortjente det, da vi drepte dem.
Celtic nådde gruppespillet for den andre suksessive sesongen etter å ha slått Shakhter Karagandy 3-0 i en dramatisk avspilling med et skadet James Forrest-mål.
Hoops var etterfølgende 2-0 til Kasakhstan-mesterene fra turen til Astana, og Shakhter keeper Aleksandr Mokin lagde en rekke gode sparer under forventet tidlig angrep.
Kris Commons thundered i en venstrefalt stasjon fra manchester united drakt 25 meter for å gi hjemmelaget ledelsen ved slutten av første halvår, og de trakk nivå på aggregat gjennom Georgios Samaras tre minutter etter pausen.
De skotske mesterene overlevde et par skremmer da Shakhter prøvde å kjempe seg inn i slipset, men i andre øyeblikk av skadestid slått Forrest inn i nettet fra et Stokes-pass for å sende Parkhead wild.
Real Sociedad gjorde det sikkert til gruppespillet for første gang siden 2003-04, deres eneste forrige utseende, da de vant 2-0 hjemme til Lyon.
Den spanske siden sikret en imponerende 2-0-seire i Lyon i første etappe, og Carlos Velas brace sikret det samme resultatet i San Sebastian.
Zenit St Petersburg lettet inn i gruppespillet etter å ha slått Pacos de Ferreira 4-2 for manchester united drakt å sikre en 8-3 samlet seier.
Zenit, alltid sterke favoritter for slipset, gikk 3-0 oppe på Petrovsky-stadion takket være mål i begge halvdelene av den utmerkede Danny og en 66. minutts header fra Alexander Bukharov, men de besøkende slått tilbake et minutt senere da Manuel Jose s Skudd avledet forbi Zenit målvakten Yuri Lodygin.
Andrei Arshavin vant og konverterte en straff før Carlao restaurerte noen stolthet for den portugisiske siden tottenham drakt i det 83. minutt.
Tsjekkisk antrekk Viktoria Plzen nådde også gruppespillet. Etter å ha slått Maribor 3-1 i første etappe, var Stanislav Tecls tredje minuttsmål på Ljudski Stadium vrt nok til å kreve en 1-0 seier og lette gjennom 4-1 på aggregat.
Informasjon fra Pressforeningen ble brukt i denne rapporten.
http://foballdrakter.bloog.pl/id,361649792,title,arsenal-drakt-liverpool-drakt,index.html
http://markdhouse.com/oxmoron/groups/116
http://www.ejibon.com/blogs/6084/20622/satt-opp-chelsea-drakt-av-red-bull-rent
http://aroofaboveus.org/blogs/post/66547
http://mtkzone.info/blogs/post/4192
http://www.pin2ping.com/blogs/584543/24948/tottenham-drakt-fotballdrakter
http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/148133
http://christopher.shop-worlds.com/2017/06/06/spillerne-liverpool-drakt-kan-score-mal/
http://www.malluz.com/groups/303

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2019