Image and video hosting by TinyPic

Blogs som ble barcelona drakt teknisk direktør i Cambuur om sommeren

  • June 18, 2017
  • 555 views

  • 0 comments

  • 0 favorites

united drakt, chelsea drakt

Man City Loanee Albert Rusnak har hjulpet Cambuur klatre til en respektabel femte i Eredivisie.
Groningen-spillere tapte helt sitt hode når de slo Albert Rusnak i september i et lokalt nordlig derby mot Cambuur Leeuwarden. Etter at den slovakiske midtbanespilleren åpnet scoring med en sublim finish i begynnelsen av andre halvdel, forsto de at han stoppet jakten på ungdommen over hele banen. Fire Groningen-spillere bra bestilt på bare to minutter etter to ubehagelige takler på Rusnak, og treneren Henk de Jong bestemte seg for å erstatte stjernen for å beskytte ham, før Cambuur løp ut verdige 3-0 vinnere.
Den slovakiske har ikke bare scoret tre mål og gitt to assists i 11 kamper, men ble også lynchpin på midtbanen, mannen som dikterer tempoet og driver showet. Cambuur spiller veldig attraktiv fotball, basert på besittelse og kort forbi - man kan kalle dem tiki-taka-laget i Holland. Den united drakt stilen ble introdusert i fjor av Canadas fødte trener Dwight Lodeweges, som dro til den lokale rival Heerenveen om sommeren, og hans arbeid har blitt videreført og utviklet av assisterende de Jong. For Rusnak, som nesten ikke visste om klubben før han signerte for dem, er det en drøm som går i oppfyllelse.
Ungeren kom til Manchester City i 2010 som en 16 år gammel, da faren hans, Albert Rusnak Sr., fikk en scouting jobb for klubben. Tofotet, fantasifullt, raskt tenkende og teknisk forsvarlig, ble han snart ansett som en av de lyseste utsikter i akademiet, men hans sjanser til å spille for første lag var selvsagt nær null.
Rusnak ble sist utlånt, først til Oldham og deretter til Birmingham City, men den litt bygget veiviseren kunne knapt passe inn i slike fysisk krevende omgivelser. Han spilte svært sjelden, og da på banen, så han vanligvis bare høye baller flyr frem og tilbake over hodet. Nå er han endelig med et lag som vil ha ballen til føttene mesteparten av tiden.
Marcel Keizer, nevø av Ajax stor Piet Keizer, som ble barcelona drakt teknisk direktør i Cambuur om sommeren, er mannen ansvarlig for kjøpet.
'Rusnak ble mest brukt som en høyre vinger i England, men vi så at han liker å kjøre til midten, har tekniske ferdigheter og god visjon,' sa Keizer til Voetbal International om beslutningen om å ta inn slovakisk og gjøre ham til en playmaker .
Rusnak var så villig til å ta litt tid før han nærmet seg for prøve før han signerte for Cambuur. Han begynte å begynne å følge Eredivisie da andre slovakiske Miroslav Stoch spilte for Twente på lån fra Chelsea og vant tittelen i 2010. Helt siden var den nederlandske ligaen tiltalende for ham, og beslutningen var lett å gjøre da Cambuur kom og ringte. Låneavtalen ble opprinnelig undertegnet i januar, men er nå utvidet til slutten av sesongen, da alle parter er mer enn fornøyd med sin utvikling.
Mesterskapets grovhet passet ikke Rusnak da han ble lånt til Birmingham.
Den 20-årige er fast folkemengdene i Leeuwarden. Lokal presse beskriver ham en ydmyk person, selv om han driver en sporty Mercedes.
'Han er en gave fra fotball himmelen,' sa Cambuur daglig leder chelsea drakt Gerald van den Belt.
'Alberts bidrag er avgjørende. Han er den hyggeligste overraskelsen, spiller enda bedre enn Ritzmaier, sier lokal journalist Martijn Mooiweer.
'Han er komfortabel på ballen, tar kvalitetsfri spark, har et godt skudd og legger til mye teft,' sa Henk Albers, NDC Media reporteren som følger Cambuur tett.
Laget overgår alle forventninger i begynnelsen av sesongen. Etter å ha fullført 12. i løpet av de siste sesongene, var de ubeseiret i sine første fem kamper og klatret til tredje i slutten av oktober. Dette siste søndag, et annet flott mål av Rusnak, gir dem tre poeng på Willem II, men de er i utgangspunktet et mål å unngå nedrykning.
Rusnak er selvsagt fortsatt relativt uerfaren og tilbøyelig til å gå ut av konsentrasjon. I den voldsomme derbyen på Heerenveen tapte han ballen straks etter kickoff, og feilen førte til den raskeste straffen i nederlandsk historie - etter bare ni sekunder. De Jong var veldig sint, men Cambuur kom tilbake for å redde en 2-2 draw, og treneren til slutt roste sitt protege.
'Albert er en spesiell fyr med gode kvaliteter,' sa han. 'Han finner plass mellom linjene og er bra med begge føttene.'
'Det er ingen spillere på 20 år som spiller for byen akkurat nå,' fortalte han De Telegraaf i slutten av oktober. 'De har Samir Nasri og David Silva i min stilling. Må jeg bli i Holland i tre år.'
Vil Sky Blues gamble på Rusnak neste sesong, eller vil han bli med på den lange listen over akademispillere som ikke kunne komme seg gjennom billige fotballdrakter og ble tvunget til å forlate Vi må vente et par måneder for å vite svaret, men i mellomtiden , City fans bør absolutt følge Cambuur veldig tett. De ville ikke bli skuffet.
http://hermelinda.mihanblog.com/post/18
http://christopher.shop-worlds.com/2017/06/04/svaert-liverpool-drakt-barn-darlig-ytelse/
http://onlineskypecontacts.com/social/groups/211
http://www.cheers-freeee.in/blogs/346/1245/mens-choi-fortsatt-barcelona-drakt-kortermet-er-syk
http://aroofaboveus.org/event/979
http://mtkzone.info/groups/421
http://www.newbusinesspower.com/blogs/2761/7507/nettoresultatet-arsenal-drakt-barn-sikkert-oke-igjen
http://www.badboymediaproductions.com/selalenaz/blog/1678/holdbarhet-over-bayern-munchen-drakt-barn-syv-arstider
http://elosinternacional.com/blogs/view/6225

Tags:

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Ultimate) © 2010-2019